Celebrate What You Eat

Celebrate What You Eat

Bij Celebrate What You Eat zijn ze ervan overtuigd dat de manier waarop eten mensen met elkaar verbindt en hoe smaken sferen kunnen beïnvloeden, iets is om gevierd te worden. Daarom hebben zij er hun handelsmerk van gemaakt om mensen te laten vieren wat ze eten.

Celebrate What You Eat wordt gerund door een groep vrienden die gebonden is door hun liefde voor eten en de gezonde drang om dit met de wereld te willen delen. De producten die onder dit label worden ontwikkeld hebben allemaal een uniek feestelijk karakter, worden natuurlijk goed gemaakt en zijn verrassend van smaak.

Drie producten, éen familie

GinMayo, GinMayo Vegan & GinChup

Deze bekroonde gin sauzen zijn ontstaan in het restaurant Mossel & Gin, opgericht door Josh (tevens een van de oprichters van Celebrate What You Eat). De wens om hun gasten met een perfecte saus te bedienen bij de schaal en schelpdieren die worden geserveerd bij Mossen & Gin, resulteerde in GinMayo. Een unieke cocktailsaus die inmiddels het restaurant is ontgroeid en samen met GinChup en GinMayo Vegan als wereldwijde, prijswinnende hit mag worden bestempeld. GinChup werd geboren uit de wens om de bekende ketchup eens een feestelijke kick te geven. De smaak wordt getekend door de frisse tomaten en de krachtige kruiden vanuit de Bobby’s Dry Gin. Uiteindelijk zorgt de 2% alcohol ervoor dat de smaak mooi wordt geneutraliseerd. Met GinMayo Vegan, de derde in deze rij unieke cocktailsauzen, is gelukt om een volledige ei en allergene vrije versie te maken van GinMayo. Alle drie deze cocktailsauzen worden geproduceerd in samenwerking met Zaanse Mayo en bevatten 5% Bobby’s Dry Gin en 2% alcohol. Je zult er niet dronken van worden maar het zet wel het nodige in gang!

Let’s Salsa

Met deze Let’s Salsa hot sauces geeft Celebrate What You Eat een volledig eigen betekenis aan het concept hot. De hot sauces van Let’s Salsa zijn smaak gericht, optimistisch pikant en positief verslavend. “Hot” gaat bij Let’s Salsa niet over de heetste willen zijn maar over hoe het jou en dat wat je eet op verrassende wijze kan activeren. Daarmee zijn de hot sauces van Let’s Salsa werkelijk dancing tastes!

Jean Cidre

Jean Cidre is een originele “Brut Breton Biologique” gemaakt om het hele jaar door de Franse zomers mee te vieren. Deze appel cider wordt geproduceerd in Bretagne en kenmerkt zich door zijn droge en fruitige smaak. Getekend door een perfecte verhouding van zoete, bitterzoete en zure appels. Het prettige alcohol percentage (5,5%) maakt dit een perfect drankje om ieder moment feestelijk mee te vieren en is heerlijk als aperitief!

Sorteren op:
Geen producten gevonden...
Sorteren op: