Gin Mayo saus

118 Op voorraad
De unieke Gin-mayo is te combineren met elk gerecht. De cocktailsaus is bedacht door Mossel & Gin die het bij hun gerechten serveerden. Het is een verassend goedwerkende combinatie van Zaanse mayonaise en de Schiedamse Bobby's gin.
De unieke Gin-mayo is te combineren met elk gerecht. De cocktailsaus is bedacht door Mossel & Gin die het bij hun gerechten serveerden. Het is een verassend goedwerkende combinatie van Zaanse mayonaise en de Schiedamse gin. Van de 5% gin die in de saus gaat, blijft 2% alcohol over. Het is niet echt genoeg om je dronken te krijgen, helaas, maar het geeft de saus wel een kick. De cocktailsaus werd 3 jaar geleden door mede-eigenaar van Mossel & Gin, Josh shelter, en Sten Lezer, zijn toenmalige chef-kok, bedacht. Gasten van het restaurant, gelegen in het Westerpark, kregen het standaard geserveerd bij de mosselen met friet. De saus viel in de smaak en Shelter kreeg steeds vaker de vraag of gasten wat extra mee konden nemen. Dit was genoeg motivatie om naar Van Wijngaarden, bekend van de Zaanse mayonaise, te stappen en de samenwerking aan te gaan. De keuze voor de gin ging naar Bobby's, die iets kruidiger van smaak is. Al verkopen ze Gin-mayo nu in tubevorm, de standaard 170ml versie of de mini 30ml sleutelhangerversie, het wordt nog steeds geserveerd als je in hun restaurant komt eten.
0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen