Back to All Events

Reinventing Conversations: Het Gesprek Durven Aangaan.

Slik jij je woorden in? Zit je in je hoofd soms dagen te malen over een gesprek met een collega? Heb je meer stress over gesprekken dan je lief is? Ben je bang voor het verliezen van een relatie als je helemaal jezelf zou zijn?

Je bent niet alleen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar manieren die ons door de oncomfortabele momenten heen kunnen helpen. Bij Reinventing Conversations leer je op woensdagavonden hoe je helemaal jezelf kan zijn in gesprekken. We geven je praktische tools en handige vragen die je in gesprekken kunt gebruiken.

Zodat je de rust in jezelf kunt ervaren, juist als het er op aankomt.

Wees niet meer bang om de waarheid te zeggen, het onder woorden brengen van angst werkt vaak bevrijdend.

Voor meer informatie en om je gratis aan te melden kun je hier klikken: