Back to All Events

The Maker Market

Nog net voor kerstmis begint organiseren we een extra keer The Maker Market. Op 23 december vind je in de passage van de Hallen Amsterdam de meest unieke merken uit Amsterdam en omstreken. The Maker Market is dé plek om originele producten te scoren die lokaal zijn ontworpen en/of geproduceerd. Dus kom langs voor dat ene speciale cadeautje, dat object wat je huis nog gezelliger maakt of nog wat lekkere hapjes.  

Iedere editie zijn er nieuwe merken en vertrouwde gezichten. Hierdoor is er elke maand een hoop nieuws te ontdekken. Van pindakaas tot vlinderdassen en van duurzaam tot high-tech. Op The Maker Market kun je de ontmoeten en hun persoonlijke verhalen te horen achter elke creatie, zo koop je altijd een product met een mooi, uniek verhaal.

Tot dan!

- The Maker Store

Ben jij een echte maker en wil je zelf op deze markt staan? Aanmelden kan via deze link! https://www.themakerstore.nl/maker-market/

 

Earlier Event: December 17
Workshop door Monsak
Later Event: January 3
RUZIE MAKEN MET RESPECT