Back to All Events

The Maker Market X Etsy made in NL


Op The Maker Market van 25 & 26 november hebben we een primeur! Etsy verkopers en The Maker Market bundelen de krachten voor de eerste editie van ‘Etsy Made in NL.’ Etsy is het online platform voor zelfstandige verkopers en kleine merken. The Maker Store is het offline platform voor de meest unieke merken uit Amsterdam en omstreken. Samen beloofd dit een markt te worden vol met creatieve en originele ondernemers en producten. 

‘Etsy Made in NL’ vindt in november voor het eerst plaats. Door grote steden in het hele land kun je de markten bezoeken, Leiden, Maastricht, Utrecht en natuurlijk bij ons in Amsterdam. The Maker Market kun je ieder laatste weekend van de maand bezoeken in De Hallen Amsterdam. 

We zien je graag op 25 & 26 november op deze speciale editie van The Maker Market X Etsy!

Line-up makers:
Volgt nog!

---------------------------------------------------------------

The Maker Market on the 25th and 26th of November will be very special! We’re going to work together with the sellers of Etsy and together we’ll have the very first edition of ‘Etsy Made in NL.’ Etsy is the online platform for small brands and artists to sell their products. The Maker Market is the offline platform to get yourself something original and locally made and/or designed.

The first edition of ‘Etsy Made in NL’ is this November. There will be markets in Leiden, Maastricht, Utrecht and in Amsterdam, of course. The Maker Market takes place every last weekend of the month at De Hallen Amsterdam. 

We would love to see you the 25th and 26th of November on this very special edition of The Maker Market X Etsy!