Back to All Events

The Maker Market


We willen je graag uitnodigen voor The Maker Market op 16 & 17 december. Dé markt waar iedere maand jonge, innovatieve merken uit Amsterdam en omstreken samenkomen. Alle producten zijn lokaal ontworpen en/of geproduceerd.

Iedere editie zijn er nieuwe merken en vertrouwde gezichten. Hierdoor is er elke maand een hoop nieuws te ontdekken. Van pindakaas tot vlinderdassen en van duurzaam tot high-tech. Op The Maker Market kun je makers aan het werk zien en hun persoonlijke verhalen te horen achter elke creatie, zo koop je altijd een product met een mooi, uniek verhaal.

We zien je graag op:

Zaterdag 16 december van 11 uur tot 17 uur
Zondag 17 december van 12 uur tot 17 uur

Tot dan!
- The Maker Store

Ben jij een echte maker en wil je zelf op deze markt staan? Aanmelden kan via deze link! https://www.themakerstore.nl/maker-market/

Earlier Event: December 16
One day pop-up by Small English
Later Event: December 17
Workshop door Monsak