Back to All Events

Workshop Monsak | Lederen etui


Op 23 en 24 september is het weer tijd voor het Ambacht in Beeld festival in de Hallen. Bij ons in het The Maker Store geeft Monsak het hele wekend lang workshops. Tijdens deze 2 uur durende workshop maak je een eigen lederen etui. Het leer mag je zelf kiezen en onder begeleiding zul je kennis maken met leer bewerking. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een eigen creatie en misschien zelfs een nieuwe hobby. 

Monsak is een Amsterdam tassen label. In dit atelier aan het Rembrandt park worden hele praktische, simpele tassen en accessoires van prachtig zacht en soepel leer gemaakt. Hiervoor wordt leer met een krasje gebruikt, leer wat te veel op voorraad is of huiden waarop kleur of coating wordt getest. Monsak zorgt dat deze partijen niet verstoffen of worden weggegooid. Mooi en duurzaam dus.

Locatie:        The Maker Store

Lente:        2 uur

Prijs:        € 30,00

Tijden: 

Zaterdag 23 september

11:00

13:30

16:00

Zondag 24 september

13:30

16:00

 

Earlier Event: September 20
De Spreekkuur | Alles durven zeggen
Later Event: September 27
De Spreekkuur | Alles durven zeggen