Back to All Events

RUZIE MAKEN MET RESPECT

Slik jij je woorden in? Zit je in je hoofd soms dagen te malen over een gesprek met een collega? Of zeg je juist waar het op staat en krijg je reacties als “bot”, “negatief” of “gevoelloos”?

Je bent niet alleen. Wij worstelden hier zelf ook mee. Daarom zijn we op zoek gegaan naar manieren om te zeggen wat er nou echt speelt én tegelijkertijd contact met de ander te houden. Om zo door de oncomfortabele momenten heen te gaan in plaats van aan te vallen, te verdedigen, te zwijgen of te vluchten. We hebben de afgelopen jaren onze methode -geïnspireerd op NVC, Mindfulness & Integral Theory – met studenten en cliënten getest in conflictsituaties. En nu willen we die graag met jou delen, om jou te helpen het gesprek aan te gaan. Op woensdagavonden leer je hoe je helemaal jezelf kan zijn in gesprekken, onafhankelijk van met wie je een gesprek hebt. Doordat je rust in jezelf kunt ervaren, juist als het er op aankomt.

Ter introductie kun je hier een kort filmpje kijken over de woensdagavonden: https://youtu.be/6uN31pGsikA

Earlier Event: January 10
RUZIE MAKEN MET RESPECT
Later Event: January 24
RUZIE MAKEN MET RESPECT