Back to All Events

The Maker Market


We willen je graag uitnodigen voor The Maker Market op 27 & 28 januari. Dé markt waar iedere maand jonge, innovatieve merken uit Amsterdam en omstreken samenkomen. Alle producten zijn lokaal ontworpen en/of geproduceerd.

Iedere editie zijn er nieuwe merken en vertrouwde gezichten. Hierdoor is er elke maand een hoop nieuws te ontdekken. Van pindakaas tot vlinderdassen en van duurzaam tot high-tech. Op The Maker Market kun je makers aan het werk zien en hun persoonlijke verhalen te horen achter elke creatie, zo koop je altijd een product met een mooi, uniek verhaal.

Dus heb je als goed voornemen om duurzamer te kopen, of om je huis origineler in te richten, of om jezelf meer te pamperen of wil je lekker wat sale artikelen scoren, kom dan gezellig langs! 

We zien je graag op:

Zaterdag 27 januari van 11 uur tot 17 uur
Zondag 28 januari van 12 uur tot 17 uur

Earlier Event: January 24
RUZIE MAKEN MET RESPECT
Later Event: January 27
Workshop weven door nom.