STERRETJE GEZOCHT

MARKETING, COMMUNICATIE & BRANDING STAGE

Wij zoeken een ondernemende, creatieve stagiair die ons komt ondersteunen in het bouwen en promoten van The Maker Store in De Hallen (tegenover de Food- en Filmhallen in Amsterdam). Je zult bijdragen aan het aanscherpen en uitvoeren van de communicatie strategie, content creëren, onze online omgeving verder ontwikkelen en bijdragen aan onze huisstijl. The Maker Store heeft een team van ambitieuze, creatieve professionals en je zult werken onder begeleiding van ons hoofd communicatie. Zoek je een stage met veel verantwoordelijk en vrijheid? Je krijgt bij ons van allebei zo veel als je aan kunt. 

The Maker Store staat in het teken van lokale makers en hun unieke, met aandacht gemaakte producten. We selecteren alleen producten die ethisch geproduceerd zijn, en het liefst zo dichtbij mogelijk. Daarnaast organiseren we één keer per maand The Maker Market in de grote passage van De Hallen Amsterdam, een extra platform voor maakcultuur en innovatieve merken. Dan hebben wij bij ons in de winkel Uncover Lab, de eerste Tattoo Shop voor Objecten. Ten slotte is er ook nog The Maker Cafe, een micro-cafe dat alleen werkt met de beste en mooiste producten. 

Voor meer informatie en om te solliciteren: https://themakerstore.homerun.co/marketing-communicatie/en

Siem