Stadskookboek Amsterdam

€15,00
4 Op voorraad
Van couscous uit een kartonnen bakje in Oost tot een perfect gegaarde varkenswang in West. In Amsterdam vind je de de meest culinaire hotspots. Nooit eerder kon je in Amsterdam zo goed eten als nu. Het stadskookboek is een bonte mix aan interviews, verha

Over het boek

Van couscous uit een kartonnen bakje in Oost tot een perfect gegaarde varkenswang in West. In Amsterdam vind je de de meest culinaire hotspots. Culinair journalist Mara Grimm selecteerde haar favoriete plekken in de stad. Ze interviewde de meest toonaangevende chefs en neemt je in het boek mee door de lekkerste buurten van Amsterdam. Bij welke plekken moet je minstens één keer gegeten hebben? Wat zijn de lekkerste gerechten die je daar kunt bestellen? Je leest het in een bonte mix aan interviews, verhalen, recepten en adressen. Van de super Amsterdamse Eetsalon van Dobben tot de nieuwste Koreaanse hotspot. En van de Melkboer die terug is in de stad tot sterrenchef Joris Bijdendijk.

Over de schrijver

Mara Grimm is culinair journalist en auteur van het Stadskookboek Amsterdam. Ze schrijft over restaurants, chefs en food trends voor Linda, Het Parool, Radar, Vogue En ELLE eten. Haar specialiteit is het maken van culinaire reisreportages. 

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen