Tokyo Culinair

€27,99
2 Op voorraad
Chef-kok Tim Anderson laat zich inspireren door Tokio met zowel traditionele als geavanceerde versies van klassieke gerechten als sushi, ramen, yakitori en tempura.

Over Tokyo Culinair

Tokio staat wereldwijd bekend als een van de meest opwindende plekken ter wereld om te eten. Van ondergrondse warenhuizen tot luxueuze hotelrestaurants en noedelwinkels, sushibars en yakitori-hutten: Tokio is doordrenkt met gevarieerd eten. In Tokyo Stories maak je een reis door de boulevards en achterafstraatjes van Tokio met iconische en onverwachte recepten.

Chef-kok Tim Anderson laat zich inspireren door Tokio met zowel traditionele als geavanceerde versies van klassieke gerechten als sushi, ramen, yakitori en tempura. Ook komen er internationale gerechten aan bod, die Tokyoieten graag eten zoals Japanse interpretaties van Koreaanse barbecue, Italiaanse pizza en pasta, Amerikaanse hamburgers en meer. 

Met de makkelijke recepten van Tim kun je Tokio op culinair gebied verkennen en het bijzondere eten ontdekken zonder je eigen keuken te verlaten. Met meer dan 90 recepten!

Over de schrijver

De Britse Tim Anderson won in 2011 het televisieprogramma MasterChef, waar hij zijn bekendheid aan te danken heeft. Zijn fascinatie voor de Japanse eetcultuur begon al op jonge leeftijd. Zo volgde hij een studie Japanse voedingscultuur en woonde de kok jarenlang in Japan. Tegenwoordig heeft hij een eigen restaurant, Nanban, in Engeland, waar hij werkt als chef-kok. In zijn eerdere kookboeken stond de Japanse keuken ook centraal.

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen