Circular Chefs

€12,50
5 Op voorraad
Met Circular Chefs ontdek én proef je hoe je jouw food footprint zo laag mogelijk houdt. Zonder concessies te doen aan de smaak! In het boek vind je o.a. recepten van Joris Bijdendijk, Rudolf Brand, Lucas Jeffries, Samuel Levie, Freek van Noortwijk en mee

Wist je dat een derde van alle klimaatbelasting veroorzaakt wordt door wat we eten en drinken? Als jij jouw footprint zo laag mogelijk wilt houden, is het belangrijk om eerst te kijken naar wat je op een dag eet en drinkt. Met het kookboek Circular Chefs ontdek én proef je hoe je die 'food footprint' het beste kunt aanpakken.

Aan de hand van vijf principes nemen de makers van Instock je mee in de verschillende aspecten van circulair koken. Zowel de eigen chefs van Instock als een aantal bekende chefs delen hun klimaatvriendelijke recepten. In het kookboek vind je veel plantaardige gerechten met groente van het seizoen, mannetjesvlees, van schil tot pit koken en conserveren om niets te verspillen.

In het boek vind je o.a. recepten van Joris Bijdendijk, Rudolf Brand, Lucas Jeffries, Samuel Levie, Freek van Noortwijk en meer.

Over de maker

Door eten te redden wat normaal gesproken weg zou worden gegooid, brengt Restaurant Instock eten naar een compleet nieuw level. Zij halen hun producten op van bijvoorbeeld een vishandelaar of een vleesverpakker, die ze verwerken in gerechten in hun restaurants in Amsterdam en Utrecht. Ook belangrijk: door het eten te gebruiken, gaat de energie die in de teelt, verpakking, transport en koeling van voedsel is gestoken niet verloren.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen